Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Umak za roštilj - Bourbon Whiskey

Umak za roštilj - Bourbon Whiskey

Umak za roštilj - Bourbon Whiskey
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.941
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Probajte ovaj umak i nećete požaliti.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U velikoj tavi na srednje jakoj vatri pomiješajte luk, češnjak i viski. Kuhajte 10 minuta, ili taman dok luk bude proziran. Zatim umiješajte mljeveni crni papar, sol, kečap, pastu od rajčice, ocat, Worcestershire umak, smeđi šećer i tabasco.

Dovedite sve do vrenja. Smanjite vatru na srednje-nisku i nastavite pirjati 20 minuta.

Procijedite umak kroz cijedilo ako vam je draži rijedak umak.

Za najbolje rezultate, rashladiti na dan ili dva, tako da se okusi dobro stope.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti