Salata od špinata, jagoda i ovčjeg sira

Salata od špinata, jagoda i ovčjeg sira

Salata od špinata, jagoda i ovčjeg sira
  • Objavljeno: Utorak, 17.06.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Salata koja će vas osvježiti i zasititi.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 200g špinata
  • 250g jagoda
  • 2 žlice aceta balsamica
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • papar
  • 40g sjemenki bundeve
  • 120g ovčjeg sira

Priprema

Špinat operite i osušite papirnatim ručnikom. Jagode operite i prepolovite ih. Stavite jagode u zdjelu, dodajte aceto balsamico i pustite da stoje oko 15 minuta. Ispržite sjemenke bundeve na nemasnoj tavi 2 do 3 minute. U jagode dodajte maslinovo ulje, sol i papar. Dodajte špinat i sir. Sjemenke bundeve pospite po salati neposredno prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti