Batat s ružmarinom i gljivama

Batat s ružmarinom i gljivama

Batat s ružmarinom i gljivama
  • Objavljeno: Petak, 29.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i jednostavan recept!
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 batata 
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 200g narezanih šampinjona
  • 1 žličica nasjeckanog svježeg ružmarina 
  • 2 žlice naribanog parmezana

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Batat ubodite vilicom nekoliko puta i stavite u mikrovalnu na 10 minuta.

U međuvremenu, zagrijte ulje u tavi, dodajte gljive i ružmarin i dinstajte dok gljive ne omekšaju.

Stavite krumpir u pećnicu i pecite 15 minuta dok kora ne postane hrskava. Zarežite krumpir po dužini i stavite gljive. Pospite parmezanom i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti