Bruschetta s rajčicama

Bruschetta s rajčicama

Bruschetta s rajčicama
  • Objavljeno: Četvrtak, 23.08.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Topli zalogajčići koji će vas oduševiti.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 6 do 8 kriški kruha
  • 220 g svježe mozzarelle
  • 400 g mini rajčica
  • maslinovo ulje
  • balsamico ocat
  • malo origana ili bosiljka
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Izrežite mini rajčice na pola. Prelijte ih s s malo maslinovog ulja i balsamico octa i lagano promiješajte.

Narežite kruh i položite kriške na papir za pečenje. Premažite ih s malo maslinovog ulja i pecite oko 10 minuta. Izvadite iz pećnice.

Krišku mozzarelle stavite na vrh svake kriška kruha, prekrijte rajčicama i vratite kruh u pećnici na 2 do 3 minute. Kada se rajčice zagriju i sir omekša, izvadite iz pećnice.

Poškropite s malo maslinovog ulja, pospite solju, paprom i origanom ili bosiljkom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti