Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Bukovače i povrće

Bukovače i povrće

Bukovače i povrće
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 5.252
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Gljive su uvijek dobar izbor za lagani ručak.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte maslinovo ulje u srednje velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Umiješajte češnjak, luk i zelenu papriku. Začinite sa soli. Kuhajte na oko 5 minuta, taman dok povrće ne bude mekano.

Smanjite vatru na nisku razinu. Stavite klobuke gljiva u tavu, pokrijte i pecite oko 5 minuta po strani, sve dok ne omekšaju.

Poslužite s rižom i sojinim umakom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti