Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Čips od kelja

Čips od kelja

Čips od kelja
  • Objavljeno: Srijeda, 12.09.2012.
  • Broj pregleda: 7.117
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Savršeno zdrava grickalica!
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Očistite kelj, nasjeckajte ga na veće komade. Operite, dobro ocijedite i pustite da se u potpunosti osuši kako bi čips bio hrskav.

Kelj stavite u veću zdjelu i namočite maslinovim uljem, stavite prstohvat soli i papra. Rasporedite kelj na lim za pečenje, možda ćete trebati i drugi lim, ovisno o količini kelja. Pecite 12 do 15 minuta, dok listovi ne postanu hrskavi. Izvadite iz pećnice i odmah poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti