Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Domaći jabučni ocat

Domaći jabučni ocat

Domaći jabučni ocat
  • Objavljeno: Petak, 16.10.2015.
  • Broj pregleda: 300
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Obogaćen cimetom i klinčićem.
Vrijeme pripreme: 2:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U velikom loncu stavite jabuke, naranče, limun, cimet, šećer i klinčić. Dodajte vode tako da prekrije svo voće. Sve pomiješajte i kuhajte na laganoj vatri 45 minuta do 1 sat. Potom vatru skroz smanjite, poklopite i kuhajte još 1.5 do 2 sata. Uklonite lonac s vatre i uklonite štapiće cimeta. Smjesu izmiješajte štapnim mikserom, a potom procijedite. Ocat držite u staklenoj bočici u hladnjaku.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti