Gljive s parmezanom

Gljive s parmezanom

Gljive s parmezanom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.08.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan prilog za sve ljubitelje gljiva.
Vrijeme pripreme: Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 limun
  • 1 žlica nasjeckanog svježeg timijana
  • 2 do 4 žlice maslinovog ulja
  • 450 g gljiva
  • 4 žlice naribanog parmezana
  • sol
  • papara

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Dobro izmiješajte koricu limuna, timijan i maslinovo ulje. Očistite i narežite gljive i stavite ih u jednom sloju na lim za pečenje. Poškropite s pola mješavine maslinovog ulja i začinite solju i paprom.

Pecite 10 minuta. Pospite parmezan preko gljiva i vratite u pećnicu na još 5 minuta. Pospite preostalom mješavinom s maslinovim uljem i sokom od limuna.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti