Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kineski povrtni wok

Kineski povrtni wok

Kineski povrtni wok
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 6.040
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Okus dalekog istoka na vašem stolu!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte ulje u već zagrijanom woku.

Smanjite malo vatru i dodajte mrkvu, tikvice, kukuruz, cvjetaču i poriluk. Nastavite pržiti i miješati kroz 2-3 minute.

Umiješajte vodeno kestenje, tofu, temeljac, sol, šećer, umak od soje i sherry te sve dovedite do vrenja.

Smanjite vatru, poklopite i pirjajte na 20 minuta.

Pomiješajte kukuruzno brašno s 2 žlice vode kako bi se formiralo glatko tijesto. Umiješajte tijesto u wok, dovedite umak do vrenja i kuhajte konstantno miješajući, taman dok se sve ne zgusne i dobije sjajan izgled.

Prije posluživanja raspršite korijander po vrhu i poslužite odmah.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti