Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kremasti jesenski rižoto

Kremasti jesenski rižoto

Kremasti jesenski rižoto
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.10.2013.
  • Broj pregleda: 73
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Kremasta riža za kišne dane.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Operite i nasjeckajte gljive. Zagrijte ulje u tavi i pržite ih s češnjakom oko 10 minuta. Uklonite s vatre i stavite sa strane.

U loncu rastopite maslac i pržite luk dok ne omekša. Dodajte rižu i kuhajte oko 2 minute. Dodajte vino i kuhajte dok ne ispari. Dodajte sol i papar po želji i dolijajte temeljac dok riža ne postigne željenu mekoću.

Dodajte gljive u rižu i dobro promiješajte. Dodajte ricottu i parmezan i kuhajte dok se sir ne rastopi. Nasjeckajte peršin i pospite rižu po želji.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti