Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kremasti rižoto u bijelom vinu

Kremasti rižoto u bijelom vinu

Kremasti rižoto u bijelom vinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.06.2014.
  • Broj pregleda: 162
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočan i posut parmezanom.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Operite šparoge i kuhajte ih 5 minuta u vrućoj vodi. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dinstajte luk i češnjak 2 do 3 minute. Dodajte povrtni temeljac i rižu. Prelijte ju vodom i vinom. Dinstajte dok tekućina ne ispari, povremeno miješajući. Poklopite i kuhajte još 10 minuta. Po potrebi dodajte još vode. Dodajte šparoge i kuhajte oko 5 minuta. Posolite i popaprite po želji. Pospite parmezanom i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti