Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Krumpir u bijelom umaku

Krumpir u bijelom umaku

Krumpir u bijelom umaku
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.02.2014.
  • Broj pregleda: 132
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočan i mekan. 
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk oko 3 minute. Dodajte vrhnje za kuhanje i senf. Dobro promiješajte i ostavite sa strane.

Krumpir ogulite i narežite na ploške. Posolite i popaprite i dobro promiješajte. Poslažite ga u vatrostalnu posudu i prelijte umakom. 

Pecite u pećnici oko 1 sat, odnosno dok krumpir na vrhu ne poprimi zlatno smeđu boju i postane mekan.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti