Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Lagani krumpir

Lagani krumpir

Lagani krumpir
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.518
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Nemasni pečeni krumpir je idealan prilog raznim jelima.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Krumpir ogulite, izrežite na četvrtine i stavite kuhati u posoljenu hladnu vodu. Dok se krumpir kuha, u pećnici zagrijte lim s uljem. Mora biti dobro zagrijan, a ulje vruće prije nego što se dodaju krumpiri.

Kad se na krumpiru počne stvarati bijela pjena, maknite ga s vatre. Ocijedite krumpir i brzo ga premjestite u vrući lim s uljem. Dobro ga izmiješati da se sa svih strana obloži vrućim uljem i vratite u pećnicu.

Pecite na 160°C dok ne dobije boju. Povremeno ga protresite za vrijeme pečenja. Poslužite uz salatu.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti