Lazanje s povrćem

Lazanje s povrćem

Lazanje s povrćem
  • Objavljeno: Utorak, 23.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Recept za lazanje prilagođen vegetarijancima.
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 0.5 kg lazanja
  • 1.5 l umaka od rajčice
  • 0.5 kg smrznutog špinata ili 1kg skuhajte i fino nasjeckajte
  • 1 melancan (patlidžan), nasjeckan
  • žlica maslinovog ulja
  • češanj češnjaka

Priprema

  • Popržite češnjak na ulju pa dodajte melancan. Neka omekša.
  • U vatrostalnu posudu ulijte 2 šalice umaka od rajčice, prekrijte umak s lazanjama, ponovno ulijte umak, rasporedite melancan i prelijte umakom. Na to stavite opet lazanje i malo umaka.
  • Rasporedite špinat, pa i njega prelijte umakom. završite s lazanjama na koje ulijete ostatak umaka.
  • Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 50 minuta ili dok lazanje ne budu gotove.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti