Lazanje sa špinatom

Lazanje sa špinatom

Lazanje sa špinatom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zdrave i ukusne lazanje.
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckani luk
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 2 žlice maslaca
  • 2 paketa smrznutog špinata
  • 3 nasjeckane rajčice
  • 500ml vrhnja
  • tijesto za lazanje

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180 °C. Popržite luk i češnjak, dodajte špinat. Nekoliko minuta dinstajte i začinite solju. U lonac stavite 250ml vode, pustite da prokuha. Zatim dodajte vrhnje. Dobro promiješajte. U lim za pečenje složite kore za lazanje, zatim špinat, rajčice, umak te opet kore za lazanje. Stavite foliju i pecite u pećnici 30 minuta. Izvadite, maknite foliju te potom pecite još 20 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti