Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Losos u umaku od maslaca, limuna i meda

Losos u umaku od maslaca, limuna i meda

Losos u umaku od maslaca, limuna i meda
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.06.2015.
  • Broj pregleda: 956
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Čisti užitak!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema


Zagrijte pećnicu na 180°C.

Losos posolite i popaprite po želji. U tavi na laganoj vatri rastopite maslac. Dodajte med i sok od limuna. Dobro promiješajte i kuhajte oko 3 minute, odnosno dok maslac ne počne mijenjati boju. Dodajte češnjak i kuhajte još 2 minute.

Dodajte filete lososa u tavu i pecite 2 do 3 minute, odnosno dok ne počnu poprimati zlatno smeđu boju.

Premjestite losos na lim za pečenje i pecite oko 10 minuta. Prelijte ostatkom umaka od maslaca i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti