Njoki s parmezanom i špinatom

Njoki s parmezanom i špinatom

Njoki s parmezanom i špinatom
  • Objavljeno: Petak, 08.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavni za pripremu, mirisni i ukusni.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g njoka
  • 2 žlice maslaca
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 2 žlice brašna
  • 1 šalica mlijeka
  • 3 šalice nasjeckanog špinata
  • sol
  • papar
  • 1 šalica parmezana

Priprema

Skuhajte njoke prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.

Rastopite maslac u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte ga oko 30 sekundi. Dodajte brašno i pržite oko 30 sekundi.

Polako ulijevajte mlijeko i neprestano miješajte. Kuhajte 2 do 3 minute. Dodajte špinat i kuhajte 3 do 5 minuta, odnosno dok špinat ne omekša. Posolite, popaprite, dodajte njoke, promiješajte i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti