Njoki sa šparogama u umaku od gorgonzole

Njoki sa šparogama u umaku od gorgonzole

Njoki sa šparogama u umaku od gorgonzole
  • Objavljeno: Četvrtak, 15.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Iskoristite sezonu šparoga.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g njoka
  • 500g očišćenih i nasjeckanih šparoga
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/2 nasjeckane glavice luka
  • 1/4 šalice bijelog vina
  • 100g gorgonzole

Priprema

Skuhajte njoke prema uputama na pakiranju. Ostavite sa strane oko 1/2 šalice vode u kojoj su se kuhali njoki.

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk oko 5 minuta. Dodajte vino i promiješajte. Kuhajte dok polovica vina ne ispari. Dodajte gorgonzolu, njoke i šparoge. Kuhajte, povremeno miješajući, dok se sir ne rastopi.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti