Patlidžan s fetom

Patlidžan s fetom

Patlidžan s fetom
  • Objavljeno: Utorak, 12.11.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan prilog.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 patlidžan
  • 1 žlica soka od limuna
  • 1/4 šalice maslinovog ulja
  • 1/2 šalice feta sira
  • 1/2 šalice nasjeckanog luka
  • 2 žlice svježeg bosiljka
  • 1/2 šalice nasjeckane crvene paprike
  • 1/4 žličice soli
  • 1/4 žličice papra

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Patlidžan prerežite popola i pecite u pećnici oko 20 minuta. Izvadite, pustite da se ohladi i nasjeckajte.

Pomiješajte patlidžan s preostalim sastojcima, dobro promiješajte i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti