Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pečena jaja na talijanski način

Pečena jaja na talijanski način

Pečena jaja na talijanski način
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 17.110
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 114 kcal / 476,98 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Ovaj recept je prikladan za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U tavu staviti ulje i pržiti tikvice, luk, paprike i češnjak dok luk ne omekša. Staviti na stranu.

U zdjeli promiješati zajedno snijeg od bjelanjaka, jaje, mlijeko i bosiljak. Umiješajte u smjesu tikvica. Sipati u četiri male posude za pečenje.

Pecite na 180 stupnjeva 15 do 20 minuta. Pospite svako posluživanje s mozzarella sirom. Neka odstoji pet minuta prije posluživanja. Po želji, posuti sjeckanom rajčicom.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti