Pečeni krumpir s peršinom

Pečeni krumpir s peršinom

Pečeni krumpir s peršinom
  • Objavljeno: Petak, 25.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Krumpir poslužite uz meso ili ribu.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 220 kcal / 920,48 kJ

Sastojci

  • 2 žlice ulja
  • 3 žlice pelata
  • 1 žličica paprike
  • 800g krumpira izrezanog na kockice
  • 4 češnja češnjaka
  • sok od ½ limuna
  • 1 žličica nasjeckanog peršina

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Pomiješajte ulje, rajčicu i papriku. Umiješajte u krumpire. Nasjeckajte češnjak i stavite na lim za pečenje s krumpirom.

Začinite po želji i pecite 40 minuta. Nakon 20 minuta dobro promiješajte krumpir. Pet minuta prije kraja, pospite sokom od limuna i vratiti u pećnicu. Prije posluživanja krumpir pospite peršinom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti