Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Povrtna bezglutenska pizza

Povrtna bezglutenska pizza

Povrtna bezglutenska pizza
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 14.288
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 743 kcal / 3.108,71 kJ

Sastojci

Idealna povrtna pizza za sve ljude koji moraju izbjegavati gluten
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

   1. Brašnu pomiješanom s praškom za pecivo dodajte sir, a zatim mješavinu soli, ulja, jaja i mlijeka te električnom miješalicom (spiralni nastavci) umiješajte homogeno tijesto.

   2. Tijesto pažljivo razvaljajte u oblik pizze i prenesite na pek papir.

   3. Povrće kratko popecite u tavici na malo ulja, pa ga rasporedite preko tijesta koje ste premazali umakom za pizzu.

   4. Pripremljenu pizzu s papirom prenesite na donju rešetku zagrijane pećnice i pecite na 230°C oko 15 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti