Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Punjeni francuski tost

Punjeni francuski tost

Punjeni francuski tost
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.08.2013.
  • Broj pregleda: 19
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Hrskavo i ukusno.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Prerežite baget na deblje kriške i popola. Unutarnju stranu premažite krem sirom. U zdjeli pomiješajte jaja, mlijeko, cimet, muškatni oraščić i vanilin šećer.

Rastopite maslac u tavi. Umočite vanjsku stranu bageta u smjesu od jaja i stavite na tavu. Pecite 2 do 3 minute.

Ravnomjerno rasporedite kriške sira na baget i poklopite ih tako da dobijete sendvič. Nasjeckajte maline, pospite ih po tostu i poslužite.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti