Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni
  • Objavljeno: Srijeda, 30.01.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusno jelo koje možete poslužiti kao prilog.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 pakiranje svježih šampinjona
  • 2 žlice krušnih mrvica
  • 1/2 šalice mozzarella sira
  • 1/4 šalice nasjeckanog luka
  • 1/4 šalice nasjeckane zelene paprike
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Priprema

Operite šampinjone i uklonite stabljike. Žlicom izdubite šampinjone.

U tavi zagrijte 2 žlice maslinovog ulja. Pirjajte luk i papriku sa soli i paprom 8 minuta. Dodajte 1/2 šalice vode i ostavite da prokuha. Dodajte krušne mrvice i sve dobro izmiješajte.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Stavite gljive na papir za pečenje. Svaku gljivu ispunite nadjevom i pospite mozzerellom.

Pecite 15 do 20 minuta. Poslužite toplo i ukrasite sa svježim peršinom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti