Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni
  • Objavljeno: Srijeda, 30.01.2013.
  • Broj pregleda: 3.114
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusno jelo koje možete poslužiti kao prilog.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Operite šampinjone i uklonite stabljike. Žlicom izdubite šampinjone.

U tavi zagrijte 2 žlice maslinovog ulja. Pirjajte luk i papriku sa soli i paprom 8 minuta. Dodajte 1/2 šalice vode i ostavite da prokuha. Dodajte krušne mrvice i sve dobro izmiješajte.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Stavite gljive na papir za pečenje. Svaku gljivu ispunite nadjevom i pospite mozzerellom.

Pecite 15 do 20 minuta. Poslužite toplo i ukrasite sa svježim peršinom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti