Tofu ražnjići s povrćem

Tofu ražnjići s povrćem

Tofu ražnjići s povrćem
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.01.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovi niskokalorični vegetarijanski ražnjići idealni su za one koji su odlučili nagraditi organizam s laganim i ukusnim obrokom.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice pirea od rajčice
  • 2 žlice soja sosa
  • 1 žlica ulja od suncokreta
  • 1 žlica agavinog sirupa
  • 1 žlica gorušice
  • 300 g dimljenog tofua narezanog na kocke
  • 1 šalica očišćenih mahuna
  • 1 crvena paprika, očišćena i narezana na kockice
  • 8 drvenih štapića za ražnjiće

Priprema

  1. U zdjelici pomiješajte pasiranu rajčicu, soja sos, ulje, agavin sirup, senf i začine.
  2. Ubacite kocke tofua i marinirajte 10 minuta.
  3. Zagrijte tavu ili roštilj. Na drvene štapiće nanižite kockice tofua i povrće te pecite 10 minuta, uz često okretanje.
  4. Prije posluživanja, ražnjiće premažite preostalom marinadom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti