Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Punjeni zapečeni krumpiri

Punjeni zapečeni krumpiri

Punjeni zapečeni krumpiri
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 9.114
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ovi krumpiri su savršen prilog. U završnoj fazi kuhanja, mogu se zamotati u foliju i staviti u vatru.
Vrijeme pripreme: 1:10h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

1. Operite krumpir, probodite ga vilicom i pecite neoguljenog na 220°C oko sat vremena dok ne postane mek u sredini. U međuvremenu napravite punjenje.

2. Kada je pečen, prerežite krumpir na pola, izdubite unutrašnjost, pazite da ne pukne.

3. Unutrašnjost krumpira pomiješajte s maslacem ili uljem i umješajte u punjenje.

4. Položite napunjene krumpire na lim za pečenje i pospite sirom.

5. Vratite u pećnicu na 5-10 minuta dok se sir ne istopi.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti