Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ragu od gljiva

Ragu od gljiva

Ragu od gljiva
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.318
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Nagradite nepce ovim odličnim receptom!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Stavite luk, češnjak, sjemenke korijandera, ocat, umak od soje, šeri, pasiranu rajčicu, šećer i temeljac u veliku tavu. Dovedite do vrenja, smanjite toplinu i ostavite neka se krčka, pokriveno, na 5 minuta.

Skinite poklopac s tave te nastavite pirjati još 5 minuta ili dok se tekućina ne smanji za pola.

Dodajte sve gljive i kuhajte ih na 5 minuta. Izvadite gljive iz tave sa žlicom s prorezom i prebacite ih u zdjelu za posluživanje i održavajte ih toplima.

Prokuhajte sokove u tavi na oko 5 minuta, taman dok se smanje na oko 75 ml. Začinite sa solju i paprom.

Ostavite da se ohladi na 2-3 minute, a zatim prelijte preko gljiva.

Poslužite toplo ili dobro ohlađeno.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti