Rezanci s đumbirom i korijanderom

Rezanci s đumbirom i korijanderom

Rezanci s đumbirom i korijanderom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Potpuno prirodno s daškom istoka!
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • Šaka svježih grančica korijandera
  • 225 g rezanaca
  • 50 ml oraščevog ulja
  • 5 cm svježeg korijena đumbira, fino naribanog
  • 7 kom mladog luka, naribanog
  • 2 velike žlice blagog soja umaka
  • Sol
  • Crni papar

Priprema

Skinite lišće s grančica korijandera. Stavite ih na dasku za rezanje i grubo narežite velikim nožem.

Skuhajte rezance, isperite ih pod hladnom vodom i dobro procijedite. Zamiješajte ih s jednom velikom žlicom ulja.

Zagrijte wok dok ne bude vruć, zatim dodajte ostatak ulja kojeg raspršite po cijelom woku.

Dodajte đumbir i pržite miješajući na par sekundi, a zatim dodajte rezance i mladi luk. Ostavite neka se prži i cijelo vrijeme miješajte na 3-4 minute sve dok ne bude toplo.

Pospite sa soja umakom i začinite sa solju i paprom.

Dobro promiješajte i poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti