Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Rižoto od graška i bosiljka

Rižoto od graška i bosiljka

Rižoto od graška i bosiljka
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.09.2015.
  • Broj pregleda: 73
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Kremasti rižoto kuhan na bijelom vinu.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U blender stavite bosljak, češnjak, maslinovog ulje i parmezan i dobro izmiješajte.

Zagrijte 2 žlice maslinovog ulja u tavi. Dodajte luk i dinstajte ga 4 do 5 minuta. Dodajte rižu i kuhajte 2 do 3 minute. Smanjite vatru, dodajte vino, temeljac i sol. Kuhajte, povremeno miješajući, oko 15 minuta. Dodajte grašak i nastavite kuhati još 10 minuta.

Dodajte smjesu od bosiljka i avokado, dobro promiješajte, kuhajte 2 do 3 minute i poslužite.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti