Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Rižoto sa špinatom i gljivama

Rižoto sa špinatom i gljivama

Rižoto sa špinatom i gljivama
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.291
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Brzi ručak, kremasti rižoto obogaćen šampinjonima i gljivama.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte 1 žlicu maslinovog ulja. Dodajte narezane gljive i kuhajte 2 minute. Stavite na stranu.

Maslac i 1 žlicu maslinovog ulja zagrijte na tavi. Dodajte rižu i lovorov list. Pržite na maslacu oko 1 minutu. Dodajte četvrtinu juhe i pustite da prokuha. Kuhajte i miješajte 4 minute.

Dodajte preostalu juhu i opet pustite da prokuha. Poklopite i kuhajte još 5 minuta, miješajući s vremena na vrijeme. Dodajte gljive i kuhajte još 4 minute. Začinite po želji.

Dodajte parmezan i špinat i dobro promiješajte. Poslužite ukrašeno s nekoliko listova špinata.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti