Salata od tjestenine, pinjola i rukole

Salata od tjestenine, pinjola i rukole

Salata od tjestenine, pinjola i rukole
  • Objavljeno: Utorak, 12.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Rukola je jako dobar izvor magnezija, fosfora i mangana.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g tjestenine
  • 1 šalica nasjecknih sušenih rajčica
  • 1 šalica nasjeckanog bosiljka
  • 200g parmezana
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 šalica peršina
  • 100g nasjeckanih pinjola
  • 1 šalica nasjeckane rukole

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strane.

U blender stavite peršin i dobro izmiješajte. Polako ulijevajte maslinovo ulje i nastavite miješati. Posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.

Tjesteninu stavite u veliku zdjelu, dodajte preostale sastojke, dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti