Salsa verde

Salsa verde

Salsa verde
  • Objavljeno: Utorak, 25.04.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ova ukusna salsa s estragonom, peršinom, kaparima i češnjakom se idealno slaže s tradicionalno pečenim mesom i ribom.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 290 kcal / 1.213,36 kJ

Sastojci

  • manja šaka estragona
  • 2 šake peršina
  • 2 češnja češnjaka
  • 3 žličice senfa
  • 40 g grubo nasjeckanih kapara
  • 200 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 2 žlice balzamičnog octa

Priprema

Usitnite sastojke na što manje komade i dodajte češnjak s 1 žličicom morske soli. Dodajte senf i kapare.

Pomiješajte i dodajte maslinovo ulje i ocat.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti