Slanutak s prokulicama, češnjakom i limunom

Slanutak s prokulicama, češnjakom i limunom

Slanutak s prokulicama, češnjakom i limunom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Prokulice su odličan izvor kalija, folne kiseline i mangana.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 šalice nasjeckanih prokulica
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sok od 1 limuna
  • 300g ocijeđenog slanutka iz konzerve

Priprema

  1. Zagrijte ulje u tavi na srednje jakoj vatri.
  2. Dodajte češnjak i dinstajte oko 1 minutu. Dodajte prokulice i dinstajte oko 10 minuta.
  3. Dodajte slanutak, dobro promiješajte i nastavite dinstati oko 5 minuta.
  4. Dodajte parmezan, promiješajte i poslužite toplo.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti