Tagliatelle s lješnjacima

Tagliatelle s lješnjacima

Tagliatelle s lješnjacima
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Nagradite nepce ovim slasnim obrokom!
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 2 režnja češnjaka, sitno narezana
  • 25 g svježeg bosiljka
  • 25 g lješnjaka
  • 200 g sira, tipa mascarpone
  • 225 g tagliatella
  • sol
  • papar

Priprema

Stavite češnjak, bosiljak, lješnjake i sir u blender i smiksajte ih dok ne dobijete gustu pastu.

Skuhajte tagliatelle u blago slanoj kipućoj vodi sve dok ne budu al dente, zatim ih ocijedite.

Žlicom stavite umak na vruću tjesteninu te tako nastavite dok se sve ne rastopi po njoj.

Začinite sa solju i paprom i poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti