Talijanski omlet

Talijanski omlet

Talijanski omlet
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.03.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odličan izbor za doručak.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žlica nasjeckane zelene paprike
  • 1 žlica nasjeckanog luka
  • 1 žlica nasjeckane rajčice
  • 1 istučeno jaje
  • 2 istučena bjelanjka
  • 1/2 žličice soli
  • 1 žličica parmezana
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i papriku i dinstajte oko 2 minute. Dodajte rajčicu i dinstajte oko 1 minutu. Dodajte jaja i posolite. Smanjite vatru i kuhajte oko 5 minuta. Podignite rubove pomoću vilice da bi sirovi dio jaja procurio ispod i ispekao se. Kuhajte 1 do 2 minute. Pospite parmezanom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti