Teksaška salsa

Teksaška salsa

Teksaška salsa
  • Objavljeno: Utorak, 21.01.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan umak za različite vrste jela.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 manja nasjeckana glavica luka
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 2 očišćene i nasjeckane jalapeno paprike
  • 1 nasjeckani svežanj peršina
  • 1/4 žličice soli
  • 1/4 žličice šećera
  • sok i korica od 1 limuna
  • 250g pelata

Priprema

Luk, peršin, jalapeno paprike i češnjak stavite u blender. Dodajte sok i koricu od limuna, sol i šećer. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna.

Dodajte pelate i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna, ali ne previše. Ako je smjesa previše gusta, dodajte malo soka od rajčice. Salsu možete poslužiti toplu ili hladnu.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti