Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjestenina s bundevom

Tjestenina s bundevom

Tjestenina s bundevom
  • Objavljeno: Srijeda, 27.11.2013.
  • Broj pregleda: 203
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Kremasta, zdrava i ukusna.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Ravnomjerno poslažite bundevu i luk. Pospite maslinovim uljem, solju i paprom i pecite oko 30 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite sa strane.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i pomiješajte s bundevom, lukom i sirom. Dodajte bosiljak i parmezan. Ako je potrebno, dodajte malo vode u kojoj se tjestenina kuhala.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti