Tjestenina sa šampinjonima i svježim povrćem

Tjestenina sa šampinjonima i svježim povrćem

Tjestenina sa šampinjonima i svježim povrćem
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tako jednostavna, a fina!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 250ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 125ml nasjeckanog crvenog luka
  • 1 žličica ružmarina
  • 2 žličice peršina
  • 6 režanja nasjeckanog češnjaka
  • 10 nasjeckanih listova kadulje
  • 6 šalica narezanih šampinjona
  • 3 žlice balsamico octa
  • 1.5 kg tjestenine
  • naribani parmezan
  • sol i papar po želji

Priprema

U lonac dodajte 125ml maslinovog ulja, crveni luk i ružmarin. Kuhajte dok luk ne postane proziran. Dodajte preostalo maslinovo ulje, češnjak, kadulju i gljive. Pirjajte dok gljive ne omekšaju. Dodajte balsamico ocat i temeljito promiješajte. Zatim umak dodajte u kuhanu tjesteninu, začinite po želji i dobro promiješajte. Stavite na tanjure, pospite naribanim parmezanom i peršinom te poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti