Zapečene mrkve premazane medom

Zapečene mrkve premazane medom

Zapečene mrkve premazane medom
  • Objavljeno: Srijeda, 06.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Mrkve su odličan izvor beta karotena.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 12 velikih mrkvi
  • 3 žlice meda
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žličica kumina
  • 1 žličica soli
  • papar
  • 1 žlica bosiljka

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U zdjeli pomiješajte med, maslinovo ulje, kumin, sol i papar. Stavite mrkve na lim za pečenje, prelijte ih umakom i pecite oko 40 minuta. Izvadite iz pećnice, pospite bosiljkom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti