Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni karfiol s parmezanom

Zapečeni karfiol s parmezanom

Zapečeni karfiol s parmezanom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.209
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 149 kcal / 623,42 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Ukusno i jednostavno, odlično kao prilog.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 230 °C. Karfiol očistite i nasjeckajte. Pomiješajte karfiol, maslinovo ulje, sol i papar u veliku zdjelu. Na lim za pečenje stavite smjesu s karfiolom i pecite 15 do 20 minuta. Izvadite iz pećnice, ravnomjerno prelijte octom i pospite parmezanom. Vratite u pećnicu i pecite dok se sir ne otopi, 5 do 10 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti