Zapečeni krumpir s ružmarinom

Zapečeni krumpir s ružmarinom

Zapečeni krumpir s ružmarinom
  • Objavljeno: Srijeda, 08.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Mirisni, sočni i jednostavni za pripremu.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2kg krumpira
  • 110g maslaca
  • 1 žlica svježeg ružmarina
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice papra

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Krumpire operite i nemojte ih guliti. Nasjeckajte ih na kriške i stavite na lim za pečenje. Pospite začinima i dobro promiješajte. Maslac razdrobite i rasporedite po krumpirima. Stavite u pećnicu i pecite 45 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti