Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni patlidžani s gorgonzolom

Zapečeni patlidžani s gorgonzolom

Zapečeni patlidžani s gorgonzolom
  • Objavljeno: Četvrtak, 21.11.2013.
  • Broj pregleda: 63
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusni patlidžani posuti orasima.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Narežite patlidžane po dužini, tako da su kriške debele oko 1 centimetar. U velikom loncu stavite vodu da se kuha. Kada prokuha, stavite patlidžane u vodu i kuhajte ih 1 minutu.

Zarolajte svaku krišku patlidžana i stavite okomitu u duboku vatrostalnu posudu. U zdjeli pomiješajte jaja, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Ravnomjerno prelijte preko patlidžana.

Pecite u pećnici 30 do 40 minuta na temperaturi od 180°C. Pospite orasima i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti