Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni slanutak sa špinatom

Zapečeni slanutak sa špinatom

Zapečeni slanutak sa špinatom
  • Objavljeno: Utorak, 15.12.2015.
  • Broj pregleda: 909
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusan i zdrav ručak za cijelu obitelj.
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenje. Prekrijte dno s krušnim mrvicama.

Stavite posoljenu vodu na vatru i pustite da proključa. Stavite špinat u vrelu vodu i odmah ga stavite u hladnu vodu. Ocijedite ga i stavite sa strane.

Zagrijte ulje na vatri. Dodajte luk, češnjak, timijan, ružmarin, crvenu papriku i prstohvat soli. Pržite 7 do 8 minuta. Uklonite s vatre i dodajte u špinat. Dobro promiješajte, dodajte sllanutak, jaja i sir. Posolite i popaprite po želji.

Stavite na lim za pečenje i pecite 60 do 70 minuta. Prije posluživanja pustite da se hladi 5 do 10 minuta.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti