Zobene pahuljice s kruškama, orasima i ovčjim sirom

Zobene pahuljice s kruškama, orasima i ovčjim sirom

Zobene pahuljice s kruškama, orasima i ovčjim sirom
  • Objavljeno: Četvrtak, 19.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kruške su pečene na malo maslaca i začinjene cimetom.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslaca
  • 2 žličice cimeta
  • 1 žlica vode
  • 2 šalice kuhanih zobenih pahuljica
  • 2 žlice meda
  • 2 nasjeckane kruške
  • 1/2 šalice nasjeckanih oraha
  • 3 žlice ovčjeg sira

Priprema

Rastopite maslac u tavi. Dodajte vodu, cimet i med. Dobro promiješajte i dodajte kruške. Dodajte orahe i dobro promiješajte. Stavite zobene pahuljice u zdjelu, dodajte kruške i ovčji sir i dobro promiješajte.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti