Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Morske kapi SeptaSol®

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Sastav: 99,8% Morska voda (Maris Aqua), 0.2% miks kationa i aniona dobivenih elektrolizom i katalizom mora: Natrij-klorit, Natrij-oksiklorid, Natrij-hidroksid, Kisik

Morske kapi SeptaSol® su prozirna tekućina, otopina minerala, blaga mirisa, slana okusa, pH 9, ne nadražuju kožu i sluznicu. Potpuno su netoksičene, ne izazivaju nus-pojave. Ukapane u vodu pri razrijeđenju 1:400 ne mijenjaju miris i okus pitke vode, lako se konzumiraju, ne iritiraju želudac, ne uništavaju crijevnu floru jer iz želuca ulaze direktno u krv.

Predviđene su za trajno korištenje. Nisu Iijek.

Pakiranje: boćica sa kapaljkom 30ml (cca 600 kapi, dostatno za 4 mjeseca po 5 kapi dnevno)

Primjena

Mogu se koristiti za:

 • Detoksikaciju tijela od organskih toksina
 • Dekontaminaciju tijela od mikroba; bakterija, virusa, gljivica, mikoplazmi, protozoa
 • Jačanje imuniteta na račun oslabljenih i uklonjenih mikroba
 • Poboljšanje učinkovitosti imunološkog sustava

Kao pomoćno sredstvo mogu se koristiti kod:

 • Prehlade
 • Lajmske bolesti
 • Upale grla
 • Gripe
 • Sepse
 • Granuloma i parodontoze
 • Hepatitisa i herpesa
 • Infekcija urogenitalnog trakta

99,99% djelotvomost SeptaSola® dokazana je testiranjem na raznim sojevima mikreorganizama: Echerichia coli, Staphilococcus aureus, Pseudomonas, Enterococcus faecalis, Candida albicans, Salmonella t. murijum, Proteus, Candida tropicalis

Doziranje

1. Za DETOKSIKACIJU i podizanje IMUNITETA Morske kapi SeptaSol® ukapaju se u pitku vodu, promješaju se i popiju. Pije se jedan puta na dan, ujutro na tašte minimalno 15 min prije jela ili navečer prije spavanja minimalno 3 sata nakon posljednje konzumacije hrane.

Tablica za normalnu upotrebu za djecu i odrasle:

za djecu  od 1 do 4 god  2 kapi u 40 ml vode
za djecu
 od 4 do 9 god  3 kapi u 60 ml vode
za mladež
 od 9 do 18 god  4 kapi u 80 ml vode
za odrasle
 od 18 do 99 god  5 kapi u 100 ml vode

Morskim kapima SeptaSola® je potrebno 3 do 4 tjedna da očiste krv od organskih toksina i raznih vrsta mikroorganizama, a sa daljnjim unošenjem to stanje održavate. IMUNITET će porasti na maksimalni nivo. Prestankom svakodnevnog unošenja Morskih kapi SeptaSol® prestaje i njihova djelotvornost.

2. za BIOCID (za ubrzano uništavanje bakterija i virusa i pratećih toksina, u slučaju da imate povišenu ili visoku temperaturu što može upućivati na infekciju mikroorganizmima) uzimaju se 4 puta na dan, 3 dana za redom prema tablici za djecu i odrasle, s time da se 3 doze uzimaju 15 min prije jela, ujutro, u podne, i navečer, a četvrta doza prije spavanja.

Nakon 3 dana nastavi se uzimati jednom dnevno prema tablici za normalnu upotrebu \"Detoksikacije\"

Za ukapavanje u nos kod prehlade, razređuju se u omjeru 1 kap : 20 kapi vode (1 kap u 1 ml vode).

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci