Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Vitalia MegaOmega-3 kapsule

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Vitalia MegaOmega-3  kapsule

Sastav

Jedna kapsula sadržava 1000 mg pročišćenoga ribljeg ulja s najmanje 55 % omega-3 kiselina, od toga 330 mg eikosapentaenske (EPA) i 220 mg dokosaheksaenske (DHA) i 10 mg tokoferol acetata.
Pomoćne tvari: želatina, glicerin, voda

Pakiranje

3 blistera po 10 kapsula u kutiji.

Način i mjesto izdavanja

Izdaje se bez liječničkoga recepta u ljekarnama i drogerijama.

Rok valjanosti

2 godine.

Primjena

Kako djeluju Vitalia MegaOmega 3 kapsule?

Današnji stil života, svakodnevni stres, premalo kretanja, a najviše loše prehrambene navike s većom količinom hrane životinjskoga podrijetla velika su opasnost za nastanak bolesti srca i krvnih žila. Zato ne treba zanemariti pozitivne učinke omega-3 kiselina na zdravlje.
Klinička su ispitivanja potvrdila da se zaštitna uloga omega-3 kiselina zasniva na njihovim višestrukim fiziološkim učincima. Posebno se ističe utjecaj na snizivanje masnoća u krvi, snizivanje povišenoga krvnog tlaka, smanjenje mogućnosti nastanka ugruška i smirenje srčane aritmije.
Omega-3 kiseline mogu biti korisna primarna i sekundarna prevencija srčanog infarkta. One također poboljšavaju imunitet i stanje staničnih membrana. Dokazan je njihov pozitivan učinak u prevenciji i smanjenju simptoma autoimunih bolesti (reumatoidni artritis, psorijaza, Crohnova bolest i kolitis).
MegaOmega-3 kapsule prirodni su proizvod koji sadržava posebno snažan koncentrat ribljeg ulja, tj. dvostruku količinu nezasićenih omega-3 masnih kiselina u jednoj kapsuli u usporedbi s uobičajenim proizvodima.

Komu su namijenjene Vitalia MegaOmega-3 kapsule?

MegaOmega-3 kapsule s 55 % omega-3 kiselina (33 % EPA i 22 % DHA) snažna su prirodna pomoć osobama koje žele sačuvati zdravlje srca i krvnih žila. Posebno se preporučuju osobama s povišenom koncentracijom masnoća u krvi (trigliceridi i kolesterol) i povišenim krvnim tlakom te srčanim bolesnicima. Zbog višestrukih pozitivnih učinaka, nezasićene omega-3 masne kiseline trebalo bi uzimati i pri liječenju autoimunih i degenerativnih bolesti.

Doziranje

Kako ispravno koristiti Vitalia MegaOmega-3kapsule?

Preporučuje se uzimanje jedne kapsule na dan.
Jedno originalno pakovanje dovoljno je za 30 dana primjene.
Mogu se primjenjivati duže vrijeme.

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci