Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Alersan čaj - dodaci prehrani

Opis
Alersan čaj - dodaci prehrani

Stolisnik, vodopija i korijen čička, poboljšavaju rad probavnih organa i reguliraju rad jetre i žučnog mjehura (koleretici). Vodopija stimulativno utječe na cijeli metabolizam. Crni sljez sadrži sluzi, tanine i flavonide te djeluje umirujuće na sluznicu dišnih putova. Neven sa svojim djelatnim tvarima, kartinoidima i flavonidima jača obrambene snage organizma i djeluje protuupalno, spazmolitčki i koleretično. Alersan čaj, smanjuje crvenilo i upale te svrbež kod alergijskih promjena na koži, a kao dopunska terapija olakšava tegobe kod alergijskog rinitisa, bronhitisa i astme.

Neto količina: 80g

Primjena

Alersan čaj se preporuča:

  • za jačanje obrambenih snaga organizma
  • za pomoć kod alergijskih tegoba
Doziranje

Način pripreme Alersan čaja

U 1L kipuće vode staviti 2 žlice čajne mješavine, pustiti da ostoji poklopljeno 15 minuta uz povremeno miješanje, procijediti. Piti tri puta dnevno po 1-2 šalice čaja.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci