Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Artičoka šumeće tablete

Opis
Artičoka šumeće tablete

Pakiranje

20 tableta

Ljekovitost artičoke pripisuje se njezinim gorkim tvarima u lišću koje ima posebnu aromu i sadrži djelotvorne tvari (cinarin i silimarin) namijenjene regeneraciji jetre i njezinoj stimulaciji pri uklanjanju štetnih tvari iz hrane, alkohola i lijekova.

Primjena

Stoljećima se artičoka smatrala skupocjenom i dragocjenom delicijom namijenjenom samo bogatima međutim, sada je ona dostupna svima i to na vrlo jednostavan način u obliku šumećih tableta.

Artičoka u šumećim tabletama je osvježavajuće i učinkovito sredstvo za
- eliminaciju masnoća i toksina
- zaštitu jetre
- ublažavanje probavnih smetnji

Doziranje

Encianove Artičoka šumeće tablete obogaćene su i multivitaminima. Jedno pakiranje sadrži 20 tableta. Dnevno se uzima 1-3 tablete otopljene u čaši vode koje se piju prije jela.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci