Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Bio-Kult Infantis prah

Opis
Bio-Kult Infantis prah

Sastojci

Preplex probiotici (fruktooligosaharidi i guma arabika), žive kulture mikroorganizama, DHA i EPA u prahu (iz riba), vitamin D3.

Svaka vrećica sadrži 7 sojeva živih mikrokultura, vitamin D te DHA i EPA.

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi (1 vrećica):

  • Kultura mikroorganizama 1,0E+9 cfu:
  • Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Streptococcus thermopilus PXN 66, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Bifidobacterium breve PXN 25, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus PXN 39, Bifidobacterium infantis PXN 27;
  • EPA + DHA > 1mg
  • Vitamin D 2,5 mcg (50% PU)

Veličina

16 vrećica praha po 1 g

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Primjena

Dodatak prehrani za dojenčad s kulturama mikroorganizama, omega-3 masnim kiselinama i vitaminom D.

Doziranje

Sadržaj pola do jedne vrećice jednom dnevno pomiješati s mlijekom, vodom ili hranom (kod dojenčadi početi s četvrtinom vrećice).

Mjere opreza

Ne smije se upotrijebiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

Bio-Kult Infantis sadrži tragove riba, soje i mlijeka. Tragovi mlijeka su ispod razine koja uzrokuje intoleranciju laktoze.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci