Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Brusnica 4.0 X

Opis
Brusnica 4.0 X

Pakiranje

16 tableta

Za do sada najuspješnije sprečavanje i liječenje mokraćnih infekcija dovoljno je u ustima otopiti samo 1 tabletu Brusnice 4.0X dnevno!

Brusnica 4.0X sadrži 4 puta učinkovitiju koncentraciju proantocijanidina, bioflavonoida koji uspješno sprečavaju prianjanje upornih bakterija za stijenku mokraćnog mjehura.

Valja istaknuti kako je riječ o proizvodu koji sadrži najveći koncentrirani i standardizirani ekstrakt proantocijanidina!

 

 

Primjena

Učinkovitost ovog proizvoda ističe se visokom koncentracijom (minimalno 4%) proantocijanidina - flavonoidnih komponenti brusnice za koje su brojne znanstvene studije pokazale kako sprečavaju prianjanje bakterija za stijenku mokraćnog mjehura.

Uz to, uzimanje Brusnice 4.0X povisuje kiselost urina, što nepovoljno utječe na preživljavanje bakterija u mokraćnom sustavu. Budući da liječenje urinarnih infekcija uzrokovanih Escherichiom coli u najmanje 50% slučajeva ne uspijeva ako se uzimaju antibiotici, uzimanje Brusnice 4.0x je dovoljno u dnevnoj dozi od samo 1 pastile dnevno.

Dodatne pogodnosti Brusnice 4.0X:
- zamjenjuje bombon, ne sadržava šećer
- sadrži dnevno preporučenu dozu vitamina C
- čuva zubno meso
- sadrži najvišu koncentracija proantocijanidina na tržištu
- 400% više proantocijanidina
- Uspješnost brusnice u borbi protiv bakterija u mokraći mjeri se koncentracijom proantocijanidina (PAC)

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci